Sunday, March 23, 2014

what malaysian do...

Hai! Assalamualaikum....
wah lame dah tak singgah sini. maklum lah buzy sikit. sekarang saya tengah berDegree. hehe.. apa-apa pon, hope semua berjalan dengan lancar sampai la i'm graduate nanti.

saya rasa masih belum terlambat untuk mengatakan Malaysia sekarang tengah berkecamuk memikirkan di mananya MH370. hinggakan ada yang sanggup mengambil kesempatan untuk mencari publisiti dengan apa yang mereka rasa. alahai kesiannye diaorang nie... (nak jadi artis jugak!)

tidak kisah la siapa pon anda, apa yang anda rasa, tapi TOLONG!!! hormat orang lain. anggap seperti FAMILY kita yang berada di dalam pesawat tersebut. kesian mereka terpaksa sabar menunggu orang yang tersayang yang tidak tahu apakah keberadaan mereka di mana.

bagi mereka yang tidak suka mendengar atau mengetahui tentang ia, pedulikan ia, pergilah mana pon yang anda suka, kat Malaysia nie banyak tempat yang korang boleh lepak, boleh buat suka hati korang.

and saya suka tengok dan apa yang Mat Lutfi kata dalam video nie...apa-apa pon sama-samalah kita mendoakan yang terbaik buat mereka, AMIN...


No comments:

Post a Comment